Blogg

NBK + hundägare + hund = SANT

01.01.20

Att "bara" vara en hundägare är fantastiskt men att tillsammans hitta på saker med sin hund är så mycket mer. Det är dock inte alltid så lätt att veta hur man ska göra det och vad man kan göra. Vad gillar jag och vad gillar min hund?!.......

Idag har hundaktiviteter fullkomligt exploderat och det finns så mycket roligt att göra med sin hund. Vi på Njudungs BK vill vara en del av detta, vi vill vara er guid i galaxen till ett rikt och givande hundägarskap där både du som förare och hund får stå i fokus. Vi skulle kunna likna NBK vid ett riktigt bra recept till en ny favoritkaka :)

NBK-kaka:

1 dl hund

1 dl förare

3 dl kunskap

2 dl träning

2 dl fika

5 dl gemenskap

Blanda alla ingredienser väl, häll upp i en smord form och sätt in i ugnen på 225 grader i 20 min. Ta ut kakan, strössla (om du vill) med kurs, tävling, föreningsliv, föreläsningar, hundkompisar och likasinnade-allt efter eget tycke och smak (går utmärkt att blanda oxå!). Servera med grädde och njut! Antagligen kommer du vilja ha mer och då kan du baka fler men testa gärna att strössla med lite olika saker, det blir såklart en annan smak på "kakan" men fortfarande lika rasande god! Ju fler "kakor" du bakar desto bättre blir du och till slut har du nog blivit lite beroende av "kakan" men det gör inget för det är vi nog allihopa här ute på NBK. Här får du äta hur mycket "kaka" du vill utan att skämmas för du är bland likasinnade! "Kakor är gott"- mer "kakor" till folket!

Blev du lite sugen på att baka? Gå till fliken Sektorer så hittar du rätt person att prata med!:)

Varmt välkommen till oss!