Aktuella kurser

Du kan se och anmäla dig till våra kurser via Studiefrämjandet.
Klicka på länken nedan för att se aktuell kurs!


Aktuella kurser:

 • Personsök med inriktning mot tävling - Fullbokad


 • Nosework - nybörjare
  Här kommer du få kunskap och träning ifrån nybörjare till startklar i start klass 1. Denna kursen är lite längre än en vanlig, då vi kör längre mellanrum för med tid till mer egen träning mellan gångerna. Tanken är att vi först tränar in så ni klarar av ett doftprov, sedan går vi vidare med övriga moment. (Doftprov i november, startklara till våren) 

 • Nosework - för dig som tävlar
  Denna kurs fördjupar sig mer avancerat och vi kommer gå igenom momenten i klass 2, höga och dolda gömmor och nörda ner oss på svårigheter som finns. Exempel är närliggande gömmor osv. vi kommer träffas ca en gång i månaden. Kursen är uppbyggd så att du får god tid att träna mellan träffarna så du får så mycket nytta av kursen som möjligt. 

 • Aktiveringskurs
  Här är en kurs för dej som vill lära dej att aktivera din hund och även få in lite vardagslydnad, hundens ålder 9-15 månader.
  Vi kommer pröva på Agility, Rallylydnad, Nosework, sök och allmänlydnad.

 • Rallylydnad - fortsättning
  Har du tävlat i Nybörjarklass i Rallylydnad och nu är redo att gå vidare är denna kursen för dig. Här går vi vidare i fortsättnings klassens moment och tränar in dom nya skyltarna. Kursen är en kortkurs på 3 tillfällen. 

 • Valpkurs 3-6 månader
  Den första kursen, här sätter vi fokus på samarbete och fyller din ryggsäck med massa bra tips och övningar som löser många frågetecken i vår vardag med hund. Hur får man hunden att gå fint i kopplet? Hur får vi hunden att sluta skälla på grannen? Varför kommer den inte när jag ropar?