Medlemmar

Njudungs BK drivs helt ideellt

… av många eldsjälar som var och en bidrar med sin kunskap och sitt engagemang och du kommer möta dem alla på de olika aktiviteter vi genomför - allt ifrån kurser och tävlingar till städdagar, i köket eller på gräsklipparen mm.

Vill du också bli en eldsjäl? Kontakta någon av våra sektorer

Som medlem hos oss

...får du möjlighet till att skaffa dig förutsättningar till att få en fantastisk relation mellan dig och din hund. Detta genom att delta i vår kursverksamhet, gå på spännande föreläsningar, komma ut på vår fria träning på tisdagar mm.

Vi är en klubb som vill hänga med i den spännande utvecklingen som hundSverige har att erbjuda just nu vad gäller kurser, tävlingar, utställning och andra roliga aktiviteter.

Vill du så har du nu möjlighet till att skaffa dig en grym hobby som passar alla- dig, din hund och även hela familjen!

Vi hoppas att få träffa er här ute hos oss!

Varmt välkommen!

Medlemsförmåner

Svenska Brukshundklubben samarbetar med en rad partners för att ge ett mervärde till ditt medlemskap. Som medlem i NBK är du också medlem i Svenska brukshundklubben. Se vilka förmåner du får via ditt medlemskap nedan.

Bli medlem

Medlemskap i NBK behövs för att få delta i klubbens aktiviteter. Tänk på att det är du som ska gå kursen med hunden som ska vara medlem. För att bli familjemedlem behövs det att det finns en helbetalande medlem på samma adress.

Vill du bli medlem? Klicka nedan

Vill du bli familjemedlem eller delbetalande medlem?

Familje- eller delmedlemskap ska betalas in separat och inte ihop med kursavgiften. Medlemskapet betalas till Plusgiro 487 97 20-3

Observera att detta formulär inte används om du ska bli ordinarie medlem!

Medlemsavgifter

Helbetalande medlem

Familjemedlem

Delbetalande-/ ungdomsmedlem

Har du frågor om ditt medlemskap?

Kontakta medlem@njudungsbk.se

Vill du veta mer om dataskyddsförordningen, klicka här.